ღ Opendiary ✎

Fitrah Mohd

Hello Fitrah Mohd|21|Kuantanese|Ex Uitm Tapah| Dip Mathematical Science ◕‿◕, sweets. Be nice here :D. 
Degree in Klate, jadi mek budu lah. 2Tahun jah, bulih punyo ^^ ❥




BisikBuzz





Music


Ask.fm'


Twitter


Happy 21st Fitrah Mohd
Greeting Text

Hai.. malam yang penuh rahmat ni sebab hujan huhu
teringin nak menaip dan berkongsi cerita. (biar xde org nak baca)

2weeks ago, I oficially 21 years old. became older. wekk. 
I would like to say thanks for those that's giving wish and so on. I never hope about present
but I really hope about the relationship with you all. 

Masa birthday tu, aku ada kat kota bharu. huhu so sad because cannot celebrate my bday
with the person I loved too much. But, I really surprised because has someone
send me the surprised that I never thought. haha


haha pandai ye anta kejutan kat kita awaa ni. Rasa speechless sgt awaa because no one pernah buat kejutan macam ni kat kita. Bagi kisses, balloons, flowers. Bunga hidup plak tu. Rose+Lavendar+white kekwa

Actually, I love flowers than chocolate. Even, people around me said they prefer chocolate than flowers. But, give me flowers give some differ symbolic. So, don't pertikaikan k.

TQ duhai kekasih hati Albakri Salleh because dari jauh kirim kejutan macam ni.
I love you so much

After 10days, balik rumah sebab homesick tak tau nak habaq. haha. Dapat lg surprised. Tq for the present byy.

Hope our relay till married. in shaa Allah. Semoga Tuhan memudahkan perancangan kita ◕‿◕






Semoga Fitrah berjaya, comel, cantik hak hak
Semoga Fitrah kurus
Semoga Fitrah bahagia di samping orang2 yang support dari belakang