ღ Opendiary ✎

Fitrah Mohd

Hello Fitrah Mohd|21|Kuantanese|Ex Uitm Tapah| Dip Mathematical Science ◕‿◕, sweets. Be nice here :D. 
Degree in Klate, jadi mek budu lah. 2Tahun jah, bulih punyo ^^ ❥




BisikBuzz





Music


Ask.fm'


Twitter


Degree di UiTM Kota Bharu
Greeting Text
Hello everyone, 
okay malam ni terasa nak menaip, huhu ^^

baru-baru ni keluar result UPU but tiada rezeki, confius juga kenapa xdapat bcz mostly my friends yg pandai-pandai tak dapat, maybe sbb layak ke penerapan UiTM

Alhamdulillah, aku dapat continue degree in program sains statistik. Aku dari student pure math beralih ke statistik. Why? sorry :( aku tiada jawapan. Dari dulu orang tanya apa kau nak kerja sebenarnya for future when u apply this program as ur path. my answer: I don't know.

seriouly, I love business, I love marketing. Tapi aku sedar aku tak hebat dalam benda ni.
even aku ambil math, aku belajar subjek management, entrepreneur dan sebgainya tapi aku tak boleh score tinggi. plg pandai pon A- hahaha *k shame

Bab2 kira memang aku ke arah itu lah, orang ckp susah yah aku admit memang susah n challenging
but aku lagi rasa suka. sebab dia mencabar kita kan. hahaha

K sambung semula pasal tajuk kita.
Statistic is not really2 my fav program bcs I prefer math :D
 Orang tnya nak jadi lecturer ke. Aku cuma jawap In Shaa Allah.

bila Aku dah pilih Statistic as my first choice, aku dah boleh agak mesti aku akan ke Kota Bharu :'(
No College, must be an independent person huhu. Seriously memang serabut sgt, sbb kena cari rumah sewa sendiri. Transport lagi. Aku akui lah sewa diberi agak tidak kena dan paling best no deposit. Aku suka beno dengor xde deposit ni hehe. 

Aku harap perjalanan aku menuntu ilmu di bumi Kelantan ni baik2 sahaja. Takut lah byk habis duit sbb shopping. Wekkkk hehehe k gurau je. Cuma minta didoakan yang baik2. Semoga berjaya guys :D