ღ Opendiary ✎

Fitrah Mohd

Hello Fitrah Mohd|21|Kuantanese|Ex Uitm Tapah| Dip Mathematical Science ◕‿◕, sweets. Be nice here :D. 
Degree in Klate, jadi mek budu lah. 2Tahun jah, bulih punyo ^^ ❥




BisikBuzz





Music


Ask.fm'


Twitter


Pre- Graduation Night
Greeting Text
#TB . Dah lama tak berapa nak care abt this blog since several months maybe. Hehe. busy with class, tests, quizes, works and so on. Pejam celik almost 3 years dah berlalu. Dulu first masuk Diploma. Fikir dalam kepala otak ni. "boleh ke aku habiskan ni, 3thn dho. too long for me."

Ada juga aku berdoa cepat2 lah masa itu berlalu. Hmmm ternyata tak terasa apa2. ngeeeee :) 
Diploma Sains Maths ni agak kesian untuk last batch yang sampai sem6 sebab MPG dengan junior but same age. hehe. But, its okay. enjoy jugak. MPG theme for our batch is abt Warisan Melayu which kami semua kena melaram macam orang2 melayu dulu kala lahh. cem tu.

Agak ramai tidak suka theme ni but for me lah ia sangat menarik plus aku masuk menari. HEHE. bukan bakat terpendam atau apa. Aku suka menari tapi senyap2. Bukan menari tangan lentik2 tu. Menari merapu je untuk release stress. Student katekanss. Gifted tu idak lah. Tidak Pro mana. Untuk gembirakan hati and ada sumbangan for uitm hiuhiu.







Papai :)