ღ Opendiary ✎

Fitrah Mohd

Hello Fitrah Mohd|21|Kuantanese|Ex Uitm Tapah| Dip Mathematical Science ◕‿◕, sweets. Be nice here :D. 
Degree in Klate, jadi mek budu lah. 2Tahun jah, bulih punyo ^^ ❥




BisikBuzz





Music


Ask.fm'


Twitter


UiTM Tapah, Perak
Greeting Text
Bila aku dapat tahu yang kos aku akan ditukarkan ke Tapah. Okay aku rasa agak tak boleh terima lah.
Sebab Uitm Seri Iskandar dah maju kot tapi tiba-tiba je tukar ke Tapah yang 'nothing'. 

Satu kelebihan yang aku dapat, jimat lah satu jam something. Tapi tulah, orang lain boleh je hidup dekat pendalaman why not us, right?
maybe Tapah's environment tu lagi sesuai dengan we olls. hmmm *sigh

Uitm Tapah memang dah lama wujud. Program Sn Aktuari dan Sn Comp under fakulti sains komputer dan matematik je yang ada kat situ. Others kat Uitm SI, Lendu and Jengka. 

Untung dapat kelas and bilik dekat Fasa 2. Modern bulding. Tapi jauh lah dengan pagar Masuk/Keluar. Lebih kurang 500meter. 

9km ke Pekan Tapah 
-TF Value(Tempat students beli brg, aku syorkan beli lah secara borong)
-KFC & Pizza Hut (Rasa-rasa nak hilangkan stress)

3km ke KTM 
-Untunglah siapa yang duduk Ipoh atau KL (makin dekat, naik ETS jerrr *Jeles)
-Boleh jalan-jalan KL weekend *hehe

Nak tengok wayang? 
Pergi Kampar atau Ipoh le jawabnyeee
Tapi aku syorkan p lah Ipoh (Sejam something)
P kampar pun boleh, tapi tak berapa syok lah :P

Perkhidmatan kereta sewa? 
Ada jeeee tapi harga pun cantik *Mahal kot? sebab tak ramai pesaing....


Alhamdulillah lah diri ini dapat merasa bilik ala-ala 5star gituuu... Actually part 3 and above tak layak tapi disebabkan pestime we olls datang ke situ. diberi peluang lahhhh...

Sem depan dah sem 04. Terpaksalah apply as NR